Helyünk a világban

Információk

Szeretettel üdvözlöm!  Október végén a megújult honlapon bővebb tartalommal és új formában találkozhat velem, vagy várom személyesen! 


Szabad egyéni időpontjaim

Kedves érdeklődők, az új jelentkezők számára elsősorban hétfőn és szerdán napközben vannak kijelölt időpontjaim. 
Az itt felsoroltakon  kívül eső, felszabaduló időpontokról sms-ben vagy telefonon érdeklődhet vagy kérhet értesítést. 

Októberben a következő szabad időpontjaim közül most rögtön választhat:
október 4.   szerda    10.00
október 5.    csütörtök   12.00       13.30
október 9.     hétfő    12.30 
október 11.   szerda    10.00
Foglaljon időpontot sms-ben azonnali visszajelzéssel! Az elérhető időpontokat a kapcsolat menüpontban is megtalálja.


Azonnali időpontfoglaláshoz küldjön sms-t:

70-942-32-36


Várom kérdéseit is:

barna.andrea.pszi@gmail.com


Kapcsolat

Barna Andrea kineziológus, családállító coach

Hívjon vagy írjon sms-t: 70-942-32-36

barna.andrea.pszi@gmail.com

Keressen messenger üzenetben, Facebook oldalamon: Helyünk a világban

Legfrissebb bejegyzés

Hírek az elmúlt 9 évből

A korábbi híreket áthelyeztem ebbe a blogbejegyzésbe, hogy a honlapom és a munkám története iránt érdeklődők megtalálják az archív információkat is:)

Helyszín: XV. kerület (kertvárosi...

Kineziológia és párkapcsolat

A kineziológia lényege a stresszoldás, amely az első lépés ahhoz, hogy változtassunk az életünkön, akár apró, akár nagyobb dolgokban. Stressz alatt, befeszülve nincsenek jó ötleteink, nincsenek megoldási irányok, nincs kilátás, csak a feszültség, a tehetetlenségérzés. Az első lépés, hogy a minket korlátozó, beszűkítő stressztől megszabaduljunk.

Ezek után, megkönnyebbülve, a problémáink kihívásként érzékelése és megoldása már nem is nehéz! Stressz nélkül rendelkezésre áll a kreativitásunk, az optimizmusunk, a nyomás alól felszabadult energiáink most a megoldásra fordíthatók.

Ez nem csak jelentős dolgokban van így: hétköznapi apróságok is súlyossá, nehézzé válnak attól, ha stresszben vagyunk. A stresszkezelés hatékony módjainak megismerése az egyik legfontosabb tudás, hiszen minden pillanatban különböző stresszoroknak vagyunk kitéve. A kérdés mindig az, hogy hogyan bírkózunk meg velük. A kineziológiai oldás egyrészt leveszi rólunk a korábban átélt és bennünk megmaradt stresszeket, másrészt szemléletet alakít és önállóan is alkalmazható stresszkezelési technikákat tanulhatunk meg általa. 

Az első lépés tehát, hogy megszabaduljunk a blokkjainktól, azoktól a belső akadályoktól, amelyek a "boldogságunk", pontosabban szólva a jó minőségű életünk előtt állnak.

A párkapcsolat az életünk egyik egyik alapkérdése: ha nincs, vagy nem jól működik, az stresszt okoz bennünk. Ha jól működő, támogató, akkor segít az élet egyéb stresszhelyzeteivel való megküzdésben. Segít! De a feladat akkor is a miénk. A párunk támogatása nagy erőforrás, de a stresszel egyedül nézünk szembe a munkahelyen, a gyereknevelésben, a szüleinkkel kapcsolatban, vagy éppen jártunkban-keltünkben. A kineziológia stresszoldó módszerei segítségünkre vannak akkor is, ha párként együtt kell külső stresszorral  szembenéznünk. 

A párkapcsolatban sok korábbi emlékünk, gyermekkori vagy transzgenerációs eredetű érzésünk előjön, hiszen hasonló az alaphelyzet: kötődünk valakihez, mint ahogy gyermekként is tettük. A személy ugyan teljesen más, ő nem a szülőnk, még csak nem is hasonlít rájuk, a kapcsolatban mégis olyan emlékek, viselkedésmódok törnek elő, amelyekhez stressz kapcsolódott a múltban. Az emlékeink  ismeretében tudatosabb, jobb minőségű életünk lehet, de még jobb, ha az emlékeinkhez kapcsolódott érzelmi blokkokat, elraktározott érzéseket, stresszeket elengedjük. Ezért is érdemes az önismereti munka során a stresszoldást alkalmazó kineziológiai módszereket igénybe venni.

Ha szeretnél minderről többet olvasni, ezt ajánlom, ha szívesen eljönnél blokkoldásra, keress elérhetőségeimen!

e-mail icon Facebook icon