Helyünk a világban

Információk

Szeretettel üdvözlöm!  2024 tavaszán a megújult honlapon bővebb tartalommal és új formában találkozhat velem, vagy várom személyesen! 


Szabad egyéni időpontjaim


Májusban a következő szabad időpontjaim közül most rögtön választhat:
május 27. hétfő     10.30
május 29. szerda   10.00
Foglaljon időpontot sms-ben azonnali visszajelzéssel! Az elérhető további időpontokról sms-ben vagy emailen érdeklődhet:
barna.andrea.pszi@gmail.com       70-9423236 


Azonnali időpontfoglaláshoz küldjön sms-t:

70-942-32-36


Várom kérdéseit is:

barna.andrea.pszi@gmail.com


Kapcsolat

Barna Andrea kineziológus, családállító coach

Hívjon vagy írjon sms-t: 70-942-32-36

barna.andrea.pszi@gmail.com

Keressen messenger üzenetben, Facebook oldalamon: Helyünk a világban

Legfrissebb bejegyzés

Hírek az elmúlt 9 évből

A korábbi híreket áthelyeztem ebbe a blogbejegyzésbe, hogy a honlapom és a munkám története iránt érdeklődők megtalálják az archív információkat is:)

Helyszín: XV. kerület (kertvárosi...

Kineziológia

kineziológus Barna Andrea

Mi a kineziológia?

Életünk során különböző helyzetekbe kerülünk, amelyek      közül vannak, amelyek mély nyomot hagynak bennünk,    esetleg anélkül, hogy tudatosan tudnánk róla. Testünk, agyunk azonban "emlékszik" azokra az érzésekre, amelyeket stresszhelyzetekben, már egészen kicsi korunktól kezdve átéltünk, ezért jövőbeli érzéseinket, így viselkedésünket is nagyban meghatározzák korábbi tapasztalataink.

Egy-egy helyzetben - anélkül, hogy tudatossá válnának - felidéződnek a régi érzések és befolyásolják döntéseinket, negatív érzések hatása alá kerülünk. Ilyenkor ismét stresszhelyzetben érezzük magunkat, nem tudunk hatékonyan, nyugodtan cselekedni, döntéseket hozni, előrelépni. A kineziológia abban segít, hogy a bennünk elraktározódott "blokkokat" feloldja és innentől más megvilágításban lássuk mindazt, ami megoldandó feladat számunkra.

A kineziológia hivatalosan a természetgyógyász-képzés része. A blokkok megtalálásában az ún. izomtesztelés segíti a kineziológust, azok feloldásában pedig számos rendkívül hatékony módszer, amelyek közül a leginkább megfelelőt alkalmazza, minden esetben mást és mást, a klienstől függően. Kineziológiai kezelést hivatalos végzettséggel és működési engedéllyel rendelkező kineziológus végezhet.

A kineziológiát és a családállítást számos pont köti össze, kiegészíti vagy esetenként helyettesíti egymást a két módszer. Erről a blogban olvashat hamarosan részletesebben. A családállítás során is előfordul, hogy kiderül: egy a saját életében történt "trauma" gátolja az embert a kiteljesedésben, nem feltétlenül családi örökség. Ez családállítással feloldható. A kineziológia ugyanezt teszi, és mindehhez a testben (az izmokban, energetikában) is változtatást csatol, a megszüntetett blokk helyébe új, pozitív képet/stratégiát/érzést rögzít. Fordított esetben a kineziológus is találhat olyan blokkot, amely erősen kapcsolódik a szülőkhöz, családi mintákhoz, hiedelmekhez - ilyen esetben szükség lehet családállítással megoldani a hozott nehézségeket. Sok esetben mindkét módszer ugyanarra az eredményre vezet, más-más úton, így mindenki érzései szerint választhatja a neki szimpatikusabbat (ebben a döntésben szívesen segítek további, részletesebb információkkal), de vannak helyzetek, amikor kombinálni a legjobb a kettőt.

Hosszú évek óta egyéni családállítással foglalkozó állítóként számomra a kineziológia tökéletes kiegészítője tehát a családállításnak (ez fordítva is igaz) és teljessé teszi a személyre szabott segítségnyújtáshoz szükséges eszközök sorát. Sőt, azt is mondanám, hogy szemléletével megalapozza az önismeret és a fejlődés útját - a családállítással együtt, vagy akár anélkül.

Ha érdekli a kineziológia és szeretne kineziológiai konzultációt (esetleg a családállítás mellett vagy helyett), akkor szeretettel várom!:)

dr. Barna Andrea e.v.  76328868-1-42

Kineziológus oklevél száma: 76/2001/KIM;  Egészségügyi alapnyilvántartási szám: 283088

Mivel jelenleg a működési nyilvántartásban átmenetileg még nem szerepelek természetgyógyász-kineziológusként, a nyilvántartásba vételemig kezelést nem, csak tájékoztatást, konzultációt, tanácsadást végzek.

e-mail icon Facebook icon